TEASER! COMING UP! 25.01.2012


TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248


VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO


*muhii vielä testikeittiössä



sunnuntai 4. joulukuuta 2011

#21 "Jouluinen lehtikaalisalaatti"





Resepti:
(isolle porukalle)


2-3 bataattia
2 tl juustokuminaa
3/4 tl muskottipähkinää
ripaus kanelia
ripaus neilikkaa
ripaus suolaa
oliiviöljyä loraus
ripaus cayennepippuria (halutessa)
300 g lehtikaalia
2,5 dl quinoaa (+ 5 dl vettä ja ripaus suolaa keittoon)
500 g punaisia viinirypäleitä
100 g mungpavun ituja
1 kimppu persiljaa hienonnettuna
125 g pekaanipähkinöitä
100 g saksanpähkinöitä


KASTIKE
1 valkosipulinkynsi
3/4 tl suolaa
75 ml mantelijauhoja
2 rkl oluthiivahiutaleita
1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan mehu
2 tl dijon-sinappia
oliiviöljyä kunnes koostumus on hyvä ja tasainen


Ohje


pilko ja paista bataattipalaset 250-asteisessa uunissa noin 30-45 min kunnes ne ovat ruskistuneet hieman
levitä bataatit uunipannulle tasaisesti, ei päällekkäin
poista lehtikaalista kannat ja pilko lehdet
keitä quinoa pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä ja pöyhi se keiton jälkeen, laita se myös jäähtymään


tee kastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset blenderissä tai käsin käyttäen vispilää
lisää viimeisenä öljy ja vispaa se hitaasti joukkoon, jotta kastike emulsioituu hyvin


kokoa kastike sekoitellen videon ohjeiden mukaisesti, lisää myös loput aineet ja paistetut bataattipallerot
paahda myös pähkinät kuivalla pannulla, suolaa ja lisää joukkoon


sekoita, sekoita, sekoita
ja nauti!
loistava vinkki joulupöytään



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti