TEASER! COMING UP! 25.01.2012


TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248


VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO


*muhii vielä testikeittiössä



tiistai 18. lokakuuta 2011

#3 "Kesäkurpitsapannarit ja paras hummus"



Resepti:
(arviolta noin 16 lettua, laske itse!)


1 iso kesäkurpitsa
suolaa, pippuria
1/2 sitruunan mehu ja kuori
kourallinen sitruunamelissaa


2 dl jauhoja (ei täysjyvä!)
2 dl vichyä (mitä tahansa soodavettä)


Hummus:
1 tölkki kikherneitä
1/2 sitruunan mehu ja kuori (se sama sitruuna!)
1-2 valkosipulinkynttä
2 rkl tahinia (seesamitahnaa)
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
persiljaa (myös koristeluun!)
paprikajauhetta koristeluun


raasta kesäkurpitsa
purista mahdollisimman paljon vettä pois joko paljain käsin tai käyttäen apuna harsokangasta
ota mehu talteen ja juo ihmeessä


puolita sitruuna, ota mehu ja raasta kuori
hienonna sitruunamelissa, anna sille taputteluhoito (vapauttaa mahdollisesti lisää aromeja)
lisää ne valutetun kurpitsan joukkoon
lisää myös suolaa ja pippuria myllystä
sekoita


tee taikina sekoittamalla jauhot ja vichy
lisää vichyä tarvittaessa, jotta saat tasaisen koostumuksen
vispaa
sekoita kesäkurpitsaseos ja taikina


paista pannulla öljyssä
suosittelen aikaa 2-3 min per puoli
ei kuitenkaan täysillä lämmöillä, mutta pannun tulee olla kuuma
kokeile itse paras kypsymisaika!
lettujen tulee olla sisältä pehmeitä ja ulkoa vähän rapeita


tee hummus sekoittamalla kaikki aineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella
ja sano nam!
et voi epäonnistua
pakko kokeilla, eikös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti