Tavoitteena julkaista joka viikko vähintään kaksi lyhyttä jaksoa. Suunnitelmissa on muutakin, kuin pelkkiä reseptejä. Veganismia kokonaisvaltaisemminkin. Toivon, että blogin avulla veganismista kiinnostuneet voivat kokeilla uusia asioita ja myös, että konkarit saavat aina jotain uutta muhiteltavaa patoihinsa. Tottakai laitan sellaista ruokaa, mitä itse syön joka päivä - eli ei niinkään gourmeta mutta hyvää kyllä.
TEASER! COMING UP! 25.01.2012
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
lauantai 17. joulukuuta 2011
#24 "Kikhernesnack"
Resepti:
3 tölkkiä kikherneitä valutettuna
6-8 valkosipulinkynttä kevyesti murskattuna
palanen inkivääriä rinkuloina
3-4 rkl oliiviöljyä
1 rkl salviaa
1 rkl jauhettua juustokuminaa
2 tl jauhettua kanelia
suolaa, pippuria
Ohje
murskaa valkosipulinkynnet (ei tarvitse kuoria) ja rinkuloi inkivääri (ei tarvitse kuoria sitäkään)
levitä kikherneet tasaisesti uunipellille
lisää öljy
lisää valkosipulinkynnet ja inkiväärinpalaset
hieroskele ja levittele
lisää salvia, juustokumina ja kaneli
paahda 225°C 45 min - 1 h tai kunnes kikherneet ovat ruskeita ja rapeita!
lisää halutessasi suolaa
poista inkiväärin ja valkosipulinkynsien raadot (syö valkosipulit!)
tarjoile ja nauti
lisää suolaa ja pippuria
kokeile myös omia maustesekoituksia - tässäpä resepti, joka vääntyy moneen
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti