Tavoitteena julkaista joka viikko vähintään kaksi lyhyttä jaksoa. Suunnitelmissa on muutakin, kuin pelkkiä reseptejä. Veganismia kokonaisvaltaisemminkin. Toivon, että blogin avulla veganismista kiinnostuneet voivat kokeilla uusia asioita ja myös, että konkarit saavat aina jotain uutta muhiteltavaa patoihinsa. Tottakai laitan sellaista ruokaa, mitä itse syön joka päivä - eli ei niinkään gourmeta mutta hyvää kyllä.
TEASER! COMING UP! 25.01.2012
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
torstai 29. joulukuuta 2011
#30 "Sipulirenkaat"
Resepti:
(annos 3-4 ihmiselle lisukkeeksi, yhdelle nälkäiselle ahmatille)
1-2 isoa sipulia (yksi ehkä riittää, jos sipulit ovat jättejä)
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
2 rkl soijajauhoja
ripaus mustapippuria
ripaus cayennepippuria
1 tölkki kaljaa (tai noin 3 dl soodavettä)
korppujauhoja
kookoshiutaleita
oluthiivahiutaleita
suolaa
öljyä uppopaistoon
suolaa
Ohje
sekoita kaljaan jauhot ja mausteet vispilällä, kunnes kaikki paakut ovat poissa
anna turvota huoneenlämmössä vähintään puoli tuntia
sekoita sitten taikinaa hieman, että siitä tulee taas yksi
poista kannat ja kuori sipulit
erottele sipulit renkaiksi
laita kulhoon leivitysainekset (korppujauhot, hiutaleet ja suola)
dippaile 2-3 kertaa edestakaisin taikinaseoksessa ja korppujauhoseoksessa
aseta leivitetyt renkaat leivinpaperille
kuumenna öljy 180°C
testaa kuumuus mittarilla tai käyttämällä ylijäänyttä kokkareista korppujauhomössöäsi
kun pala ruskistuu 30 sekunnissa, öljy on tarpeeksi kuumaa
paista sipulirenkaat (käännä tarvittaessa) kullanruskeiksi ja rapeiksi
aseta ne uuniritilälle valumaan ja rapeutumaan
suolaa huolellisesti merisuolalla
nauti!
Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille!
Kiitos vuodesta 2011!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti