Tavoitteena julkaista joka viikko vähintään kaksi lyhyttä jaksoa. Suunnitelmissa on muutakin, kuin pelkkiä reseptejä. Veganismia kokonaisvaltaisemminkin. Toivon, että blogin avulla veganismista kiinnostuneet voivat kokeilla uusia asioita ja myös, että konkarit saavat aina jotain uutta muhiteltavaa patoihinsa. Tottakai laitan sellaista ruokaa, mitä itse syön joka päivä - eli ei niinkään gourmeta mutta hyvää kyllä.
TEASER! COMING UP! 25.01.2012
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
torstai 22. joulukuuta 2011
#28 "Maapähkinäfudge"
Resepti:
125 g vegaanista margariinia
5 dl sokeria
125 ml soijamaitoa (tai muuta kasvimaitoa)
250 ml maapähkinävoita (itsetehtyä = suolapähkinöitä+öljyä muutama loraus tai kaupan valmista)
1 tl vanilja-aromia
7,5 dl tomusokeria
Ohje
tee esivalmistelut
voitele vuoka ja mittaa tomusokeri kulhoon valmiiksi
sulata margariini kattilassa
lisää kattilaan sokeri ja soijamaito
kiehauta seos
anna kiehua sekoittamatta tasan 2 minuuttia
ota seos levyltä
sekoita mukaan maapähkinävoi ja vanilja-aromi
sekoita seos tomusokerin kanssa
kaada massa öljyttyyn vuokaan
anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja pistä sitten jääkaappiin
anna jähmettyä vähintään 2-3 h jääkaapissa tai mieluiten yön yli
ota fudge kylmästä ja kuutioi
nauti, vedä sokeriöverit !
Hyvää Joulua!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti