Tavoitteena julkaista joka viikko vähintään kaksi lyhyttä jaksoa. Suunnitelmissa on muutakin, kuin pelkkiä reseptejä. Veganismia kokonaisvaltaisemminkin. Toivon, että blogin avulla veganismista kiinnostuneet voivat kokeilla uusia asioita ja myös, että konkarit saavat aina jotain uutta muhiteltavaa patoihinsa. Tottakai laitan sellaista ruokaa, mitä itse syön joka päivä - eli ei niinkään gourmeta mutta hyvää kyllä.
TEASER! COMING UP! 25.01.2012
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
sunnuntai 6. marraskuuta 2011
#11 "Kukkakaalimuusi"
Resepti:
(2-3 hengelle)
2 isohkoa perunaa
300-450 g kukkakaalia pakasteesta
ruohosipulia tai persiljaa tai molempia
vähän keitinvettä
1 rkl vegaanista margariinia tai rypsiöljyä
suolaa
pippuria
muskottipähkinää ripaus
Ohje
kuori ja pilko perunat (keittoajan lyhentämiseksi)
hienonna yrtit
suolaa keitinvesi ja keitä perunat (noin 10 min tai kunnes ne ovat melkein lahean kypsiä)
lisää kukkakaali ja kiehauta uudelleen --> keitä vielä 3-4 min (tai kunnes kukkakaalikin on kypsä ja pehmeä)
ota talteen vähäsen keitinvettä
valuta vesi pois
muussaa kasvikset muusiksi lisäten keitinvettä, kunnes saat haluamasi koostumuksen
mausta öljyllä tai margariinilla, suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä
lisää myös yrtit
sekoita hyvin
ja tarjoile!
sopii lähes minkä tahansa kanssa - missä ja milloin vain!
(ks. feikkikalapulla-resepti, joka on tulossa!")
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti