TEASER! COMING UP! 25.01.2012


TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248


VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO


*muhii vielä testikeittiössä



torstai 10. marraskuuta 2011

#13 "Pähkinäinen rucolapasta"





Resepti:
(2-3 hengelle)


200 g täysjyväpastaa


1 valkosipulinkynsi viipaloituna (voit halutessasi jättää poiskin)
100 g saksanpähkinöitä
kourallinen manteleita
50 g rucolaa
kimppu persiljaa
4 rkl neitsytoliiviöljyä
suolaa, pippuria
1 sitruuna tarjoiluun


viipaloi valkosipulinkynsi
laita pähkinät yhdessä muovipussiin ja murskaa niistä osa (halutessasi)
hienonna persilja


kiehauta pastan keitinvesi ja suolaa se hyvin 
lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeiden mukaan hieman al denteksi


lisää pannulle öljy ja heti perään valkosipuliviipaleet --> kuumenna
näin valkosipuli maustaa öljyn hitaasti ja varmasti
kun valkosipuli tuoksuu, lisää pähkinät ja sekoita
mausta suolalla ja pippurilla mielesi mukaan
sekoita


kun pasta on sopivaa, ota talteen vähäsen keitinvettä ja valuta se
viskaa pasta pannulle kastikkeeseen ja sekoita
käännä pannun lämpö pois päältä


sekoita mukaan persiljasilppu
ja rucola
kääntele ainekset tasaisesti sekaisin joko pastaottimilla tai köyhän opiskelijan pastaottimilla (=kaksi haarukkaa)


pastasi on valmis
tarjoile ja purista päälle sitruunamehua, se täydentää aterian maut loistavasti
koristele rucolan lehdillä ja sitruunarenkailla


nam nam nam kokeile tai mie suutun 
ei nyt sentään, mutta olet hullu jos et kokeile
tämä on niin hyvää... ja helppoa...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti