Tavoitteena julkaista joka viikko vähintään kaksi lyhyttä jaksoa. Suunnitelmissa on muutakin, kuin pelkkiä reseptejä. Veganismia kokonaisvaltaisemminkin. Toivon, että blogin avulla veganismista kiinnostuneet voivat kokeilla uusia asioita ja myös, että konkarit saavat aina jotain uutta muhiteltavaa patoihinsa. Tottakai laitan sellaista ruokaa, mitä itse syön joka päivä - eli ei niinkään gourmeta mutta hyvää kyllä.
TEASER! COMING UP! 25.01.2012
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
TULEVAA SATOA
vaikuta ja tule mukaan facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/what-if-why-not-veganismia-videoin/167258760030248
VEGAANISET NAMUSET KOIRALLE*
HEFU ELI HAMPPUTOFU
KARAMELLI-INKIVÄÄRI
VEGAN POWER BARS ! -myslipatukoita
NOPEA NUUDELIKEITTO
*muhii vielä testikeittiössä
torstai 10. marraskuuta 2011
#13 "Pähkinäinen rucolapasta"
Resepti:
(2-3 hengelle)
200 g täysjyväpastaa
1 valkosipulinkynsi viipaloituna (voit halutessasi jättää poiskin)
100 g saksanpähkinöitä
kourallinen manteleita
50 g rucolaa
kimppu persiljaa
4 rkl neitsytoliiviöljyä
suolaa, pippuria
1 sitruuna tarjoiluun
viipaloi valkosipulinkynsi
laita pähkinät yhdessä muovipussiin ja murskaa niistä osa (halutessasi)
hienonna persilja
kiehauta pastan keitinvesi ja suolaa se hyvin
lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeiden mukaan hieman al denteksi
lisää pannulle öljy ja heti perään valkosipuliviipaleet --> kuumenna
näin valkosipuli maustaa öljyn hitaasti ja varmasti
kun valkosipuli tuoksuu, lisää pähkinät ja sekoita
mausta suolalla ja pippurilla mielesi mukaan
sekoita
kun pasta on sopivaa, ota talteen vähäsen keitinvettä ja valuta se
viskaa pasta pannulle kastikkeeseen ja sekoita
käännä pannun lämpö pois päältä
sekoita mukaan persiljasilppu
ja rucola
kääntele ainekset tasaisesti sekaisin joko pastaottimilla tai köyhän opiskelijan pastaottimilla (=kaksi haarukkaa)
pastasi on valmis
tarjoile ja purista päälle sitruunamehua, se täydentää aterian maut loistavasti
koristele rucolan lehdillä ja sitruunarenkailla
nam nam nam kokeile tai mie suutun
ei nyt sentään, mutta olet hullu jos et kokeile
tämä on niin hyvää... ja helppoa...!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti